Köksrenoveringar

Köksrenoveringar

Honkonen Byggnads AB genomför köksrenoveringar och bygger nya kök. Vi kan hjälpa till oavsett om du behöver hjälp med montering av ett kök, en fullständig köksrenovering eller att bygga ett specialanpassat kök. Kontakta oss gärna tidigt i planeringen så att våra experter kan bidra med sin erfarenhet!

VI TAR HAND OM DIN KÖKSRENOVERING

Honkonen Byggnads AB är ett fullserviceföretag. När du anlitar oss för din köksrenovering får du tillgång till ett stort antal experter med specialkompetens, antingen som anställda hos oss eller genom vårt nätverk. Det gör att vi kan erbjuda köksrenoveringar som lever upp till högsta möjliga kvalitetsnivå. Dessutom tar vi hand om alla delmoment från början till slut så att du slipper anlita flera olika hantverkare. Vid behov kan vi även hjälpa dig att anlita en duktig inredningsarkitekt.

Vi monterar kök av alla typer och modeller. Dessutom tar vi hand om golvläggning, kökskakel, belysning, VVS och el. Om du vill ha ett kök som är specialanpassat efter dina önskemål kan vi hjälpa dig både med planering och utförande. Det är särskilt lämpligt om ditt köksutrymme är av lite ovanligare dimensioner.  

KONTAKTA OSS GÄRNA INFÖR PLANERINGEN

Det krävs omfattande förberedelser när köket ska renoveras. För ett antal decennier fyllde köket bara en funktion: det var ett rum där hushållets mat lagades. Nu för tiden intar köket en central plats i de flesta hem. Det är en plats för såväl umgänge som matlagning. Inte sällan används en öppen planlösning där köket flyter samman med vardagsrummet.

När du genomfört en köksrenovering dröjer det förmodligen länge innan du renoverar köket igen. Det ställer höga krav på att stilen ska kännas modern i många år framöver. Ett kök används varje dag och flera gånger per dag. Inte sällan är det många i hushållet som använder köket samtidigt. Det krävs god planering för att köket ska bli funktionellt. Vi på Honkonen Byggnads AB känner till de olika alternativen och vilka fallgropar som bör undvikas. Därför kan det vara en god idé att kontakta oss i ett tidigt skede så att vi kan hjälpa dig att planera det perfekta köket!