VVS – Rörarbeten

VVS och Rörarbeten

Honkonen Byggnads AB genomför många olika typer av VVS och rörarbeten. Vi tar hand om både nyinstallationer och ombyggnationer.

ETT FULLSERVICEFÖRETAG

Vi har kompetens inom flera områden för vatten och ledningar. Både genom egen personal och experter i vårt nätverk. När du anlitar oss kan du vara säker på att vi skickar hantverkare som har spetskompetens inom det du behöver hjälp med.
Vår breda kompetens inom bygg kan vara särskilt användbar när du har ett lite mer omfattande byggprojekt. Om du behöver ytterligare tjänster kan vi hjälpa till med det också. Det är praktiskt och innebär en ökad trygghet eftersom du hela tiden har en person hos oss som är ansvarig för ditt projekt.

VVS och rörarbeten – ANSVARSFULLA OMRÅDEN

Oavsett om du behöver hjälp med rör, avlopp, varmvattenberedare eller ventilation för ett nybygge, en renovering eller reparation av befintliga system har vi rörmokare med derätta kunskaperna. Bland våra kunder finns privatpersoner, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar.

Våra tjänster inom rörarbeten och VVS omfattar bland annat:

  • Nyinstallation
  • Ombyggnation
  • Varmvattenberedare
  • Värmepumpar
  • Servicearbeten

Alla arbeten som har med vatten och avlopp att göra ställer höga krav på kvalitet i utförandet. Ett litet misstag kan orsaka stor skada på fastigheten.

Det samma gäller egentligen även för ventilationsinstallationer även om konsekvenserna vid en felaktig installation inte är lika dramatiska som för vatten och avlopp. En väl genomförd ventilationsinstallation har stor betydelse för inomhusklimatet. God ventilation krävs också för att förhindra fukt- och mögelskador och för att undvika kvalster och höga radonhalter.

Vi drivs av ett miljötänk som genomsyrar allt från idéer och förslag till val av material och utförande. Det som är bra för miljön visar sig ofta i längden vara ekonomiskt fördelaktigt för dig som kund. Du behöver inte fundera över vilka komponenter och reservdelar som är bäst, sämst, dyrast eller billigast. Vi har den erfarenheten och inskaffar det som är bäst för just ditt projekt och din budget.

Prisförfrågan

Kontakta oss för offert inom Rörarbeten och VVS.

Du kan använda formuläret nedan, maila oss på vvs@honkobygg.se via din mailhanterare och du kan ringa oss på 070-710 69 58.