Butiker

Butiker

Vi bygger om butiker och skapar nya butiksutrymmen från råa utrymmen. När du anlitar Honkonen Byggnads AB för butiksinredning kan vi ta hand om hela projektet från början till slut. Vi har många nöjda kunder bland såväl enskilda butiker som butikskedjor i Sverige och hela Skandinavien.

MÅNGA SMÅ EXPERTER

Honkonen Byggnads AB kan hjälpa dig med alla delmoment i butiksombyggnationen. Vi har både intern kompetens och spetskompetens inom respektive område genom vårt nätverk. När du behöver hjälp med att utforma din butik kan vi alltså erbjuda en lösning för hela projektet, inklusive el, VVS, inredning, glas, metallkonstruktioner, ljussättning och målning. Samtliga hantverkare och specialister är handplockade så att vi ska kunna erbjuda högsta möjliga kvalitet på utfört arbete. Samtidigt får du alltid en person som är ansvarig för projektet från början till slut, vilket innebär en ökad trygghet för dig.

SKAPA EN SÄLJANDE BUTIKSLOKAL

Vårt mål är att din butikslokal vara säljande. Olika typer av kunder har olika smak och behov. Gemensamt för alla kunder är att de vill göra ett bra köp. Väck köplusten hos dem som tittar in i din butik!

Det är viktigt att dina besökare inspireras när de kommer in i butiken. Bra ventilering gör att butiken känns fräsch. God ljussättning gör att varorna framstår på ett attraktivt sätt. Tillräckligt med utrymme mellan hyllor och varor bidrar till helhetsintrycket.

Inom vårt nätverk har vi nära samarbete med duktiga inredningsarkitekter. De förstår hur dina kunder tänker när de kommer in i butiken. Om kunderna lätt kan orientera sig bland utbudet visar det sig ganska snart i butikens resultat. Tillsammans med arkitekten kan du ta fram en strategi för din butik som är anpassad efter just din målgrupp. Är du ute efter en inredning av klassiskt snitt eller är föredrar du en mer dynamisk butiksmiljö? Efter konsultation lämnar vi ett förslag på upplägg för din butik. Sedan sätter vi igång med arbetet!