Om oss

Att bygga – stort eller smått – ställer höga krav på samarbete mellan olika aktörer. Och där gäller verkligen den gamla klyschan: för en bra helhet måste varje delkomponent hålla hög kvalitet. Därför samarbetar vi med bra hantverksföretag som har erfarna och skickliga yrkesmän och materialleverantörer som tillhandahåller material med hög kvalitet.

Honkonen Byggnads AB samarbetar med olika aktörer inom byggprocessen i nätverksform – en pool av företag som gör insatser inom olika områden. Vi tycker att det är ett bra sätt att arbeta av flera skäl. Det ger frihet för var och en och vi har möjlighet att sätta ihop det bästa gänget för varje byggsituation.

Honkonen Byggnads AB är ett fullserviceföretag inom byggsektorn. Vi arbetar i material som trä, betong, sten och stål. Vi hanterar alla typer av projekt som ny-, om- och tillbyggnader och står till tjänst när ditt företags kontor ska byggas om, när badrummet hemma ska renoveras eller när du ska bygga en helt ny villa. Vi för, med moderna arbetsmetoder, stolt vidare de svenska hantverkstraditionerna. I allt vi gör finns dessutom en omsorg om svensk arkitektur.

 

Honkonen Byggnads AB är egentligen inte ett enda företag. Vi är flera små företag som samarbetar för att ge dig den bästa tänkbara produkten och servicen. På så sätt kan vi handplocka de hantverkare och andra i byggprocessen som passar för just ditt objekt. Du som kund har dock alltid någon som är ansvarig för ditt projekt.

Vi kan erbjuda de flesta tjänster som är aktuella vid alla typer av byggprojekt, till exempel arkitekt, byggsamordnare, kvalitetsansvarig, snickare, armerare, murare, målare m.m.

Honkonen Byggnads AB kvalitetsstämpel bygger på att vi:

  • har bred erfarenhet
  • har mycket god yrkesskicklighet inom våra respektive områden
  • är trevliga att ha att göra med
  • är pålitliga.

Och inte minst: Byggprocessen är inte enbart det som händer på byggplatsen. Det är också att ha ordning på papper. Genom god administrativ kompetens skapar vi en grundtrygghet både för dig som kund och för oss som leverantör.

Företaget har F-skatt och entreprenadförsäkring.